Sindre 5 år

 Endelig, etter 365 dagers venting var dagen her. 24 April og Sindres 5 års dag. Feiringen startet den 23. med selskap for guttene fra barnehagen og fortsatte med familie og venner på den riktige dagen. Sindre ble vekket kl 7 med presanger og en liten frokost Emeli spiste opp for ham. Ikke at det hadde noe å si, han var alt for opptatt av alle gavene til å legge merke til det. DSC_0800

 Etter frokost gikk turen ned til rådhuset og aker brygge der det var markedsføring for Danmark – selvfølgelig med Lego sterkt representert. Sindre fikk bygget en seksjon av det som skal bli verdens høyeste legotårn, målet er 30 meter og på søndag skal det hele måles for å se om rekorden blir slått. De hadde et lykkehjul der, og med ett eneste lodd på nummer 1 fikk han full treff. Premien? Lego selvfølgelig. DSC_0849

 Kl. 2 hadde vi selskap med kake, godteri og alt som hører med.  Lysene ble blåst ut før vi var ferdige med å synge, så det ble ikke tid til så mye posering med kaken. DSC_0900 - Copy

 Emeli har vært veldig snill med oss disse dagene, virker som om hun ble litt satt ut av alt oppstyret. Hun fikk noen gaver hun også, og virket fornøyd med det. DSC_0820

 Så da er det bare for oss voksne å prøve å hente oss inn igjen i løpet av Søndagen. Med Ulla og Anna på besøk er det plenty med underholdning for barna, så det er en liten mulighet for at vi klarer det.

1 thought on “Sindre 5 år

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s